Horror films: top 10 beste horror films van 2018

#1

Quiet Place, A (2018)

IMDb: 8.0/10 100809 votes

'A Quiet Place' volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort van buitenstaande kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven.

Drama / Horror

#2

Insidious: The Last Key (2018)

IMDb: 5.7/10 25892 votes

Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Insidious: Chapter 3'. Nadat Elise de familie Brenner geholpen heeft begint ze samen met Specs en Tucker een eigen bedrijf, Spectral Sightings genaamd. Ze vertrekken naar haar geboortestad in New Mexico, waarbij de twee mannen bij Elise zullen gaan wonen. Het wordt hun queeste om een kwade geest die Elise ...

Horror / Mystery

#3

Strangers: Prey at Night (2018)

IMDb: 5.4/10 9163 votes

Tijdens hun road trip komt een familie door omstandigheden terecht op een afgelegen woonwagenkamp waar ze besluiten te overnachten. Het valt de familieleden echter op dat het park er akelig verlaten bij ligt. Wanneer vervolgens drie gemaskerde psychopaten tevoorschijn komen moet de familie er alles aan doen om te overleven.

Horror

#4

Truth or Dare (2018)

IMDb: 4.7/10 7227 votes

Een studente waagt zich met vrienden aan het spel 'Doen, durven of waarheid'. Dat hadden ze beter niet gedaan, want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft.

Horror / Thriller

#5

Hereditary (2018)

IMDb: 7.4/10 584 votes

De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is dan wel overleden, de matriarch werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis ...

Films / Horror

120 minuten

#6

Unsane (2018)

IMDb: 6.5/10 318 votes

'Unsane' volgt een jonge vrouw die tegen haar zin opgesloten wordt in een inrichting voor geesteszieken. Ze komt er oog in oog te staan met haar grootste angsten. Zijn de vreselijke ervaringen die ze meemaakt echt of slechts een bijverschijnsel van haar waanzin?

Drama / Films / Horror

#7

Escape from Cannibal Farm (2017)

IMDb: 3.6/10 269 votes

De familie Harver begeeft zich naar het Britse platteland. Ze willen er even tussenuit om de band met elkaar te versterken, en gaan kamperen. Gedurende de nacht wordt hun kamp gesaboteerd door een belager. De gezinsleden gaan wanhopig op zoek naar hulp, en komen uit bij een oude boerderij. Ze ontmoeten de eigenaar, een boer genaamd Hunt Hansen. Hij verbergt ...

Films / Horror

100 minuten

#8

Nun, The (2018)

IMDb: N/A/10 N/A votes

In 1952 vindt er een onderzoek plaats bij het Cârța klooster in Roemenië. Deze wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een non en een novice. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken.

Films / Horror / Thriller

#9

Venom (2018)

IMDb: N/A/10 N/A votes

Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

Actie / Films / Horror

#10

House with a Clock in its Walls, The (2018)

IMDb: N/A/10 N/A votes

Het midden van de 20ste eeuw. Een jonge wees, Lewis Barnavelt genaamd, komt te wonen bij zijn oom Jonathan in zijn krakende oude huis. Het is echter geen gewoon huis, maar een huis waar de meubels, de glas-in-loodramen en andere aspecten ervan tot leven komen, evenals het kloppende hart dat zich in het midden bevindt en de macht heeft om de wereld te ...

Fantasy / Films / Horror